İstanbul'un göbeğinde korkunç olay

İstanbul Şişli'de bulunan beş katlı bir iş hanının ikinci katında bir kadın ölü olarak bulundu.

YAŞAM 12.09.2022, 18:35
İstanbul'un göbeğinde korkunç olay

Korkunç olay, Şişli'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi Nakiye Elgün Sokak üzerinde bulunan beş katlı bir iş hanında yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, iş hanının üçüncü katında bulunan konfeksiyon atölyesinde görev yapanlar, binanın ikinci katındaki merdiven korkuluklarına asılmış vaziyette bir kadın gördü. Çalışanlar durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay mahalline sağlık ve güvenlik ekipleri yönlendirildi.

Kurtarılamadı

Sağlık personelleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde kadının yaşamını yitirdiği tespit edildi. Kısa bir süre sonra olay yeri inceleme personelleri de olay mahalline gelerek cansız beden üzerinde incelemeler yaptı. Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının akabinde kadının cansız bedeni cenaze aracına yerleştirilerek morga kaldırıldı.

"İlk başta erkek sandım"

Kadının cansız bedenini fark eden Hüseyin Çelik, “Merdivenlerde cüzdan ve cep telefonu vardı. Aşağıya doğru baktığımda kendini asmış bir kişi gördüm. İlk başta erkek sandım. Aşağıya inmedim, tekrar yukarı çıktım. Derhal ihbarda bulundum. Kadını tanıyıp tanımadığımı sordular, kendisini ilk kez gördüğümü söyledim." sözlerini sarf etti. 

Yaşamını yitiren kadının kimliğinin an itibarıyla tespit edilemediği öğrenilirken, polis olaya ilişkin geniş kapsamlı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0)