İstanbul polisinden 37 adrese eş zamanlı operasyon: Ne uyudular ne uyuttular

İstanbul’da uyuşturucu tacirlerine yönelik 37 farklı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Şafak operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alınırken ekiplerin adreslerdeki delil araştırma çalışmaları saatlerdir devam ediyor. 

YAŞAM 18.01.2022, 08:44 18.01.2022, 10:44
İstanbul polisinden 37 adrese eş zamanlı operasyon: Ne uyudular ne uyuttular

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin şehirdeki uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları devam ederken dün gece Bahçelievler’deki 37 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şafak vakti düzenlenen operasyonda polisler, tacirleri uykularında yakaladı. Adreslere yapılan baskın sonucunda onlarca kişi gözaltına alındı. 



Polisin çalışmaları saatlerdir devam ediyor 

Belirlenen 37 adreste saatlerdir arama yapan polislerin çalışmayı henüz sonlandırmadıkları öğrenildi. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonlarda cep telefonları, bilgisayarlar, önemli sayılabilecek belgeler ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.  

Emniyete götürülen uyuşturucu tacirlerin sorgusu devam ederken ekiplerin bu adreslerin ve adreslerde ikamet eden kişilerin aylardır teknik ve fiziki takiple izlendikleri öğrenildi. 

Yorumlar (0)