İstanbul manzarası eşliğinde dev gemide sinema keyfi!

Dünyanın en büyük kruvaziyer gemilerinden Bermuda bayraklı Regal Princess adlı dev gemi, Galataport Limanı'na demir attı. Çevrede bulunan binaları dev boyuyla gölgede bırakan ultra lüks gemi, yolcularına yolcularına İstanbul manzaralı ve havuzlu açık hava sineması keyfi yaşatırken, o anlar görüntülendi.  

YAŞAM 03.06.2022, 10:30 03.06.2022, 17:23
İstanbul manzarası eşliğinde dev gemide sinema keyfi!

Kovid vaka sayılarının azalması ve kruvaziyer gemi seferlerinin de yeniden başlaması ile beraber Türkiye limanlarına art arda dev yolcu gemileri demir atmaya başladı.

İstanbul manzaralı sinema keyfi!

Türkiye’yi Nisan ayı sonunda ziyaret eden Odyssey of the Seas ve Costa Venezia adlı dev gemilerin ardından yüzen şehri anımsatan Regal Princess, Galataport Limanı'na uğradı. 141 bin groston ağırlığa sahip ve 330 metre uzunluktaki 3 bin 560 yolcu kapasiteli Regal Princess, İstanbul’a 2 bin 460 yolcusu ile demir attı. 

Bir yandan gemi yolcularına tarihi yarımada diğer taraftan ise İstanbul Boğazı manzarasıyla sinema keyfi yaşattı. O eşsiz anlar ise havadan kamerayla görüntülendi. Ultra lüks gemideki odaların yüzde 81’inde yer alan balkonlar, açık ve kapalı sinema salonları ile alışveriş merkezi dikkat çeken ayrıntılar arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)