İstanbul Küçükçekmece'de zincirleme kaza: 7 yaralı

İstanbul'da TEM Otoyolu’nda gece saatlerinde 3 aracın karıştığı bir zincirleme kaza yaşanırken kazada yaralanan 7 kişinin hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

YAŞAM 23.04.2021, 14:15 24.04.2021, 12:55
İstanbul Küçükçekmece'de zincirleme kaza: 7 yaralı

Dün gece 01.00 sıralarında Küçükçekmece’de meydana gelen olayda 3 aracın karıştığı bir zincirleme kaza yaşandı.

7 kişi hastaneye kaldırıldı

Dün İstanbul TEM Otoyolu Ankara istikametinde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana gelirken kazada, araçlarda bulunan 5’i kadın olmak üzere 7 kişinin yaralandığı belirlendi.

Aktarılan bilgilere göre kaza, dün saat 01:00 sıralarında Küçükçekmece TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde meydana geldi. Kazanın ardından polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edilirken sağlık ekipleri, kazada yaralananların ilk müdahalesini olay yerinde gerçekleştirdi ve daha sonra yaralılar hastaneye kaldırıldı. Güvenlik sebebiyle trafiğin akışı kesilirken kazaya karışan araçlar da çekiciyle yoldan kaldırıldı.

Kazada hafif bir şekilde yaralanan sürücü, Mehmet H. Kınalı, şunları aktardı:

“Hızım ortalama 110-120 arasındaydı. Bir otomobil orta şeritte giderken bir anda önüme arabasını kırdı ve bana başka şans tanımadı. Ben de yavaşlamak için şeridimde durmaya devam ettim. O da sonra başka araca çarptı galiba. Ben süratli gelmiyordum. Kazanın olmasının en büyük sebebi o aracın bir anda arabayı önüme kırmasıydı. Frene bassaydım bu derece büyük bir kaza olmazdı. Ben aracımda tek başımaydım. Şu an sağlık durumum iyi, yalnızca sol kolumda hafif uyuşukluk var.”

Yorumlar (0)