İstanbul Kartal Belediyesi'nden "Bando" resitali

Kartal Belediyesi "evde kal" çağrılarına uyan vatandaşlar için sokaklarda bando konseri verdi.

YAŞAM 28.03.2020, 13:48

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte bando takımı sosyal mesafeyi koruyarak, mahalle mahalle gezerek sokak konserleri verdi.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri de üzerinde “Komşun İçin Evde Kal Kartal”, “Yaşlıları Koru, Evde Kal” yazılı dövizler taşırken, mahalle halkı bando ekibini alkış yağmuruna tuttu.

Bando ekipleri zaman zaman evlerden gelen istek şarkıları da çalarken, vatandaşlarda evlerden çalan eserlere alkışlarla eşlik etti.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel yaptığı açıklamada, “Kartal Belediyesi olarak bu zorlu süreçte komşularımızın sağlığı için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. ‘Evde kal’ çağrımıza uyan tüm komşularımıza teşekkür ediyorum. Bu mini konserimizle onların moral ve motivasyonunu biraz olsun artırdıysak ne mutlu bize. Evde kalmayıp çalışmak zorunda olan başta sağlık çalışanları ve belediye çalışanları olmak üzere tüm emekçilerimize de teşekkürlerimi buradan iletmek istiyorum, fedakarlıkları hiçbir zaman unutulmayacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)