İstanbul Kağıthane’de yaşanan dehşet kaza anı, kameralara yansıdı!

Akıl almaz olay, İstanbul Kağıthane’de bir yolda yaşandı. Yolda yürüyen bir ailenin üzerine, buzlanmadan kaynaklı araç geldi. Ailenin aracın altında kalmaktan son dakikada kurtulduğu anlar, kameralara da yansıdı.

YAŞAM 18.02.2021, 13:09
İstanbul Kağıthane’de yaşanan dehşet kaza anı, kameralara yansıdı!

İstanbul’un Kağıthane ilçesine bağlı bir sokakta yürüyen çocuklu aile, büyük bir facianın eşiğinden geçti. Kar yağışı nedeniyle ve buzlanmadan kaynaklı kayan otomobil, aileye çarpmaktan kıl payı kurtuldu. İşine gitmek için otomobiliyle yolda seyreden sürücü, yokuş aşağı doğru gitmeye başladı. Yolda oluşan buz nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aileye çarpmamak için yaptığı manevra sonrası kaldırımı aştı ve bir gecekondunun çatısına uçtu.

Olay anı, kameralara yansıdı

Saatler 07.20’yi gösterdiğinde gelişen olay, Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi’nde yaşandı. O saatlerde yeniden başlayan kar yağışı, sürücülere ve yolda yürüyenlere zor anlar yaşattı. Buzlanmadan kaynaklı yollar felaket hale gelirken, kazalar da peşi sıra geldi. Buzlanmadan dolayı kontrolden çıkan otomobil, yolda yürüyen bir ailenin üzerine gitmeye başladı. Durumu fark eden sürücü, direksiyonu sola kırsa da kaldırımı aşıp bariyerleri kırarak, bir gecekondunun tepesine saplandı. Olay, çevredeki kamera görüntülerine de yansıdı.

Gecekonduda maddi hasar oluştu

Görüntülerde daha büyük bir faciadan dönüldüğü gözlemlenirken, çocuğun da santimetrelik bir farkla aracın altında kalmaktan kurtulduğu görüldü. Yaşanan kaza sonrası, olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri inceleme yaptı. Vinç yardımıyla emniyete götürülen arasın ardından, gecekonduda da hasar oluştuğu belirlendi. Gecekondu sahibi, bir gümbürtüyle uyandıklarını belirtirken belediyenin inceleme yaptığını ve maddi hasa konusunda sürücünün de yardım edeceğini belirttiğini söyledi.

Yorumlar (0)