İstanbul Kağıthane'de sokakta yürüyen bir kişi, kurşun yağmuruna tutuldu

İstanbul Kağıthane'de sokakta yürümekte olan Ferhat Yıldırım'ın yanına bir araç yanaştı. Arabadan inen 3 şahıs, Yıldırım'ı kurşun yağmuruna tuttu.

YAŞAM 07.02.2021, 21:47 08.02.2021, 12:33
İstanbul Kağıthane'de sokakta yürüyen bir kişi, kurşun yağmuruna tutuldu

Kağıthane'de sokakta yürümekte olan bir kişiye, arabayla gelen silahlı 3 şahıs kurşun yağdırdı. Olay mahallinde ağır şekilde yaralanan şahıs, çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye götürüldü.

Söz konusu olay, saat 17.45 sularında Kağıthane Sanayi Mahallesi Bağcı Sokak'ta vuku buldu. Sokakta yürümekte olan Ferhat Yıldırım'ın yanına bir araba yanaştı. Araçtan inen şahıslar, yanlarında getirdikleri silahla Ferhat Yıldırım'a kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanan Yıldırım, yere yığıldı. Saldırganlar ise geldikleri araçla olay mahallinden uzaklaştı. Bölgedeki vatandaşlar bir yandan durumu güvenlik güçlerine bildirirken, diğer yandan da yaralıyı bir araçla Kağıthane Devlet Hastanesi'ne nakletti.  

Olay mahallinde güvenlik önlemi alarak incelemede bulunan güvenlik güçleri, şüpheli şahısları yakalamak maksadıyla çalışma başlattı. 

Ağır şekilde yaralanan Ferhat Yıldırım'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)