İstanbul Havalimanı’nda şoke eden ölüm: Midesinde patladı!

İstanbul Havalimanı’ndan Ekvador’a gidecek olan bir şahıs uçuş saatini beklerken havalimanında ayakta fenalaşıp yere düştü. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahaleye karşın yaşamını yitiren şahsın uyuşturucu kuryesi olduğu ve midesinde bulunan 2 kapsülün patlaması sonucu yaşamını yitirdiği kaydedildi.

YAŞAM 17.09.2021, 23:19
İstanbul Havalimanı’nda şoke eden ölüm: Midesinde patladı!

İspanya’dan Türkiye’ye gelen bir uyuşturucu kuryesinin midesindeki uyuşturucu kapsülleri havalimanında patladı. Bir anda fenalaşıp yere düşen kurye yaşamını yitirdi. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Elde edilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı’nda meydana geldi.

Uyuşturucu kapsüllerini yutan 45 yaşındaki Ekvador uyruklu uyuşturucu kuryesi Zambrano Xavier Fernando Loor, Ekvador’a aktarmalı olarak gitmek için İspanya Madrid’den İstanbul’a geldi.

İstanbul’dan Ekvador’a uçacak olan şahıs saat 21.00 sularında fenalaşıp yere düştü. Başını sert zemine vuran adam ağır bir şekilde yara aldı.

Ölüm anı saniye saniye kameralara yansıdı

Havalimanında görevli olan polis memurları duruma hemen müdahale etti ve sağlık ekipleri de olay yerine geldi. Zambrano Xavier Fernando Loor sedyeyle hastaneye kaldırıldı fakat yapılan müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. O anlar ise havalimanının güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Midesinden yaklaşık yarım kilo uyuşturucu çıktı

Uyuşturucu kuryesinin cansız bedeni otopsi işlemleri yapılmak için İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada gerçekleştirilmiş olan incelemede kuryenin midesinden birçok kapsül çıkartıldı. Kapsüllerin içerisinde 400 gramlık kokain maddesi çıkartıldı. Zanlının midesinde yer alan kapsüllerden iki tanesinin patladığı ve bundan dolayı bilincini yitirip yere düştüğü belirlendi.

Yorumlar (0)