İstanbul'daki korkunç cinayetin sırrı çözüldü!

Şişli'de öldürülen Nijerya uyruklu DJ. Emmanuel İfeanyi Orwunnah cinayeti sonrası, şüphelilerin cinayetin ardından, ellerinde televizyonla evden çıktıkları anlar kameralar tarafında kaydedildi.

YAŞAM 19.02.2020, 14:26
İstanbul'daki korkunç cinayetin sırrı çözüldü!

Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Şehit Er Cihan Namlı caddesi, Emek 1 Sokak'ta 8 Şubat'ta yaşanan olayda bir süredir haber alamadığı kiracısının evine giden ev sahibi içeri girdiğinde Emmanuel İfeanyi Orwunnah'un cesedi ile karşı karşıya geldi.

Olay yerine gelen polis ekipleri Emmanuel İfeanyi Orwunnah'un elleri ve ayakları bağlandıktan sonra bıçakla öldürülmüş olduğunu belirledi.

Yapılan incelemede gece kulüplerinde DJ'lik yaptığı öğrenilen Emmanuel İfeanyi Orwunnah'un evinden 2 adet altın kolye, cep telefonu, bilgisayar, televizyon ve oyun konsolunun çalındığı belirlendi. Ayrıntılı incelemeler sonucu cinayetin iki gün önce işlendiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine bağlı ekipler olayla ilgili yaptığı çalışmada Jonathan C.(28) Esenyurt'ta bir rezidansta gözaltına alındı. Ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takibin devamında dün gerçekleştirilen operasyonla Sandro M.(32) yakalandı.

Şüphelilerin poliste verdiği ifadelerinde Sandro M.'nin cinayeti işlediklerini itiraf ettiği tespit etti.

Şüphelilerin, Emmanuel İfeanyi Orwunnah ile uyuşturucu ticareti yaptıkları söyledikleri ortaya çıktı.

Domuz bağıyla bağlayıp işkence etmişler

Şüpheli Sandro M.'nin olay günü arkadaşı Jonathan C. ile birlikte Orwunnah'nın evine gittiklerini kendisine "Eşim hamile bana olan 1200 dolar borcunu öde" dediği öğrenildi. DJ'in bunu reddetmesinin ardından kendisiyle boğuştuklarını, daha sonra da Nijeryalı Dj Emmanuel İfeanyi Orwunnah ellerini ve ayaklarını domuz bağıyla bağlayarak işkence edip öldürdüklerini söyledikleri tespit edildi.

Şüpheli Sandro M. cezaevi firarisiymiş

Şüpheli Sandro M.'nin uyuşturucu ticareti suçlamasıyla aranmasının olduğu ayrıca cezaevi firarisi olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)