İstanbul'da yolda yürürken üzerine adam düştü

Çağlayan’da üşümemesi adına gece otele yerleştirilen akli dengesi bozuk kişi, sabah otelden kaçmak için pencereden atladı. Aşağıya atlayan şahıs, yoldan geçmekte olan bir yurttaşın üzerine düşünce, ikisi de yaralandı. İlginç olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

YAŞAM 21.02.2021, 18:45 22.02.2021, 14:57
İstanbul'da yolda yürürken üzerine adam düştü

Tuhaf olay, önceki gün saat 09.20 sularında Kağıthane Çağlayan’da vuku buldu. Aktarılan bilgiye göre, akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Cengiz Yeniaras (57), belediye tarafından soğuk sebebi ile geceyi geçirmesi için otele getirildi. Geceyi otelde geçiren adam, sabah erken saatlerde kaçmak maksadıyla, kaldığı 1. katın penceresinden kendini aşağıya bıraktı. Pencereden atlayan kişi, o sırada yoldan geçmekte olan Yusuf İşgören’in (29) üzerine düştü. İlginç olay ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. 



İkisi de taburcu edildi

İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa bir süre içerisinde olay bölgesine gelen sağlık personelleri, yaralı şahısları gerçekleştirdikleri ilk müdahalenin akabinde ambulansla hastaneye naklederek tedavi altına aldı. Yaralı şahıslar, kısa bir süre içerisinde taburcu edildi.



Yorumlar (0)