İstanbul'da yol verme kavgasında "Superman punchlı" müdahale

İstanbul’un Pendik ilçesinde trafikte yol verme kavgasında otomobil sürücüleri yumruk yumruğa birbirine girdi. Yaşanan kavga, boks ringlerini anımsatırken sürücülerden birinin diğerine ’Superman punch’ ile uçarak yumruk atması dikkat çekti.

YAŞAM 03.06.2021, 14:14 04.06.2021, 11:44
İstanbul'da yol verme kavgasında "Superman punchlı" müdahale

Yol verme tartışmasından çıkan çevredekilerin müdahale etmesiyle kavga son bulurken, yaşanan kavga, çevrede bulunan vatandaşın telefon kamerasına yansıdı.

“Superman punch” ile saldırdı

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul’un Pendik ilçesinde yaşanan olayda, caddede karşı karşıya gelen iki sürücü arasında yol verme sebebiyle sözlü tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışmada, iki grup araçlardan inerken tekmeli yumruklu kavga çıktı. İki araç sürücüsü arasındaki kavga, boks ringlerini aratmadı. Kavgada, sürücülerden birinin bir diğerine ’Superman punch’ ile uçarak yumruk atması dikkatleri çekti. Yaşanan kavga, çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, yaşananlar bir vatandaşın telefon kamerasına yansıdı. 

“Anlamsız bir kavgaydı”

Yaşanan kavga sırasında bölgedeki esnaflardan biri olan Uğur Keçeci, şunları söyledi:

“İki araç sürücüsü, caddenin göbek kısmında yol verme sebebiyle kavgaya başladı. İlk önce sözlü olarak başladı tartışma. Kavga kısa süre içinde büyüdü. Araçtan çıkan 3 kişi 1 kişiye saldırdı. Biz de bunu görünce esnaf olarak araya girmeye çalıştık. Anlamsız bir kavgaydı” 

Yorumlar (0)