İstanbul'da yılbaşı tedbirleri: Bu yollar trafiğe kapanacak

İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri kapsamında trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları açıkladı. Sürücülerin kullanabileceği alternatif güzergahlar da belirlendi. İşte detaylar...

YAŞAM 31.12.2022, 01:01 01.01.2023, 10:07 Hakan Öksüz
İstanbul'da yılbaşı tedbirleri: Bu yollar trafiğe kapanacak

Yılın son günü gelip çattı, megakent İstanbul'da alınacak yılbaşı tedbirleri açıklandı. İstanbul Valiliği, yılbaşı tedbirleri kapsamında trafiğe kapatılacak cadde ve sokakları listeledi. Aktarılan bilgilere göre 31 Aralık Cumartesi günü saat 08.00 ile 1 Ocak 2023 Pazar günü saat 08.00 arasında Kadıköy, Beyoğlu, Şişli, Beşiktaş, Fatih, Bakırköy ve Zeytinburnu ilçelerine tır, beton mikseri ve kamyon gibi araçlar giremeyecek.

Yürüyüş nedeniyle bu sokaklarda trafik duracak

Bazı yolların ise yürüyüş nedeniyle trafiğe kapatılacağı kaydedildi. Kadıköy Rum Ortodoks Cemaati Kiliseleri yürüyüşü nedeniyle Caferağa Mahallesi'ne bağlı General Asım Gündüz Caddesi ile Nail Bey, Kalfaoğlu, Nazmi Bey, Nevzemin, Sakız Gülü, Halil Ethem, Kuzu Kestane, Dr. İhsan Ünlüer ve Soner sokaklarındaki yollar, 10.00-10.30 saatleri arasında trafiğe kapanacak. Sürücülerin, Dr. Esat Işık Caddesi'nin yanı sıra Hacı Şükrü ve Canan sokakları kullanabileceği kaydedildi. 

İstanbul'un bazı bölgelerinde trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar da açıklandı. 

Beyoğlu'nda trafiğe kapatılacak yollar

Şişli ve Beşiktaş'ta kapatılacak yollar

Kadıköy'de kapatılacak yollar

Yorumlar (0)