İstanbul'da yakalanan suç örgütü lideri tutuklandı!

5 ay boyunca polisten kaçan Hacısüleymanoğulları çetesinin lideri Ali Osman Hacısüleymanoğlu, dün yapılan polis baskınıyla yakalandı. Suç örgütü liderinin adresinde yapılan aramada ruhsatsız tabanca, şarjör ve içime hazır halde 29 adet esrar bulundu.

YAŞAM 06.10.2022, 15:05 Hakan Öksüz
İstanbul'da yakalanan suç örgütü lideri tutuklandı!

Emniyet ekipleri, toplumun huzurunu bozan suç şebekelerini çökertmek için çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında "Hacısüleymanoğulları" adlı suç örgütünün elebaşını yakalamak için harekete geçti.

5 aydır polisten kaçıyordu

Hakkında 5 ay önce yakalama kararı çıkartıldığı öğrenilen Ali Osman Hacısüleymanoğlu'nun peşine düşen ekipler, örgütün lideri konumundaki şüpheliyi yakalamak için operasyon başlattı. Suç örgütü liderinin kaldığı yeri tespit etmek amacıyla yapılan çalışmaların ardından harekete geçildi. Operasyona İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri de katıldı. 

Esrar ve ruhsatsız tabanca bulundu!

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki lüks bir konutta kaldığı belirlenen Ali Osman Hacısüleymanoğlu, dün yapılan operasyon sonucunda kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada 92 bin liranın yanı sıra ruhsatsız bir tabanca ve 2 adet şarjör de ele geçirildi. Adrese yapılan baskında 25 mermi ile birlikte içime hazır halde 29 adet esrar bulundu. Ali Osman Hacısüleymanoğlu'nun, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandığı kaydedildi.

Yorumlar (0)