İstanbul'da trafik kilitlendi

İstanbul genelinde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 90 seviyesini gördü.

YAŞAM 17.11.2022, 19:22 18.11.2022, 16:35
İstanbul'da trafik kilitlendi

Avrupa Yakası'ndaki D-100 kara yolunda Küçükçekmece'den Haliç'e dek trafik yoğun seyrediyor. TEM Otoyolu'nda Avcılar'dan Gaziosmanpaşa'ya değin trafik yoğunluğu gözlenirken, O-3 Otogar bağlantısında da trafik yavaş ilerliyor.

Avcılar Parseller'de sıkışan trafik, Büyükçekmece'ye dek ağır seyrediyor. Başkent Ankara yönünün ise karşı yola göre akıcı olduğu gözleniyor.

Anadolu Yakası'ndaki D-100 kara yolunda Maltepe ile Avrasya Tüneli çıkışı arasında karşılıklı olarak trafik çok ağır ilerliyor.

TEM Otoyolu üzerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü bağlantısı itibarıyla başlayan yoğunluk, Çamlıca gişelerine değin sürüyor. TEM köprü girişleri ile Ümraniye mevkisinde de trafik yoğunluğu görülüyor.

Hafif yağış etkili oluyor

Maltepe'den Yenisahra'ya değin trafik yoğun seyrederken, Tuzla ve Maltepe arasında sahil şeridinde yoğunluk görülmüyor.

Şile Yolu, Üsküdar-Tepeüstü yönünde de trafik yoğunluğu gözleniyor.

Diğer taraftan, hafif bir şekilde etkisini gösteren yağış nedeniyle ıslanan yollarda yaşanan hasarlı trafik kazaları da trafik yoğunluğunu artırıyor.

Mesai bitiminin ardından başlayan trafik yoğunluğu, İBB'nin (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) cep trafik uygulamasının verilerine göre, an itibarıyla yüzde 87 olarak ölçülüyor.

Yorumlar (0)