İstanbul'da şarampole yuvarlanan otobüste kaza, "Geliyorum" demiş

Kuzey Marmara Otoyolu’nun TEM bağlantı bölgesinde ilerleyen bir yolcu otobüsü 30 metrelik şarampole yuvarlandı. İlk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 15 kişi yaralandı. Polis, olay yerindeki incelemesini tamamlarken yolculardan biri de basın mensuplarına şoförün otobüsü çok hızlı sürdüğünü ifade etti. Otobüs ve parçaları olay yerinden kaldırıldı, olay hakkında soruşturma başlatıldı.

YAŞAM 23.01.2022, 15:15 23.01.2022, 15:34
İstanbul'da şarampole yuvarlanan otobüste kaza, "Geliyorum" demiş

İstanbul Kuzey Marmara Otoyolu’nun TEM bağlantı yolunda seyir halinde olan bir yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. 30 metrelik şarampole yuvarlanan otobüsün içindekiler, kazayı 112 Acil Servis’e haber verdi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.  


Ümraniye istikametine doğru ilerleyen şehirler arası yolcu otobüsünün henüz bilinmeyen bir sebeple yoldan çıktığı ifade edildi. 



3 kişi öldü, 15 kişi yaralandı 

İlk belirlemelere göre otobüste bulunan yolculardan 3'ü hayatını kaybederken 15'i de yaralandı. Kazadan yaralı olarak kurtulan yolculardan biri, basın mensuplarına olayı, "Şoför çok hızlı sürüyordu." diyerek anlattı.



Aracın enkazı kaldırıldı

Olay yerindeki incelemelerin ardından hasarlı otobüs ve parçaları olay yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.











Yorumlar (0)