İstanbul'da 'omuz atma' cinayeti kamerada

İstanbul Kağıthane’de iki grup arasında yaşanan ‘omuz attın’ kavgasında 24 yaşındaki genç kalbinden bıçaklandı. Kavga ettiği şahıslardan kurtulmak amacıyla can havliyle kaçmaya çalışan genç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan 3 saldırgandan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dehşet anları kameralara yansıdı. 

YAŞAM 15.09.2021, 12:23 16.09.2021, 09:16
İstanbul'da 'omuz atma' cinayeti kamerada

Olay, önceki gün saat gece 00.30 sıralarında Kağıthane Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi. 

Kalbinden bıçaklandı, koşarak kurtulmaya çalıştı

İddiaya göre, T.A. Y.N., S.N. ve 24 yaşındaki Zeyit Hüseyin Akbaba, kahvehaneden çıkarak evlerine gitmek için arabaya bindi. Yolda T.A. ve Y.N. araçtan inerken, Zeyit Hüseyin Akbaba ve S.N. ise araçla devam etti. Araçtan inen T.A. ve Y.N. ile M.D., M.G. ve N.T. isimli şahıslar arasında omuz atma sebebiyle kavga çıktı. Kavga esnasında Y.N., ağabeyi S.N.’yi arayarak bir grubun kendilerine saldırdığını anlatarak yardım istedi.

Kardeşinin yardım isteği üzerine Zeyit Hüseyin Akbaba ve S.N., olay yerine gelerek müdahale etmek istedi. Taraflar arasında yaşanan tartışma kısa süre içinde bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda Zeyit Hüseyin Akbaba, M.G. tarafından kalbinden bıçaklanarak yaralandı. Bıçaklandıktan sonra ayağa kalkan Zeyit Hüseyin Akbaba, kavga ettiği şahıslardan kurtulmak amacıyla kaçmaya başladı. 

Karşı taraftaki şahıslar yaralı halde bulunan Zeyit Hüseyin Akbaba’yı kovaladı ve çelme takarak düşürmeye çalışsa da başarılı olamadı. 

Saldırganlardan kurtuldu, hastanede yaşamını yitirdi 

Kendisini kovalayan saldırganlardan kurtulan Zeyit Hüseyin Akbaba, şahıslardan kurtulduktan sonra vatandaşlardan yardım istedi. Yaralı şahıs, bölgeye gelen ambulans ile çevredeki en yakın hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak Zeyit Hüseyin Akbaba, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Saldırganlar yakalandı

İhbar üzerine Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri harekete geçti ve bölgeye gelerek olaya ilişkin çalışma yaptı. Güvenlik kameralarını ayrıntılı bir şekilde inceleyen ekipler, kısa süre içinde saldırganların kimliklerini belirledi. Yapılan çalışmalar sonucunda Zeyit Hüseyin Akbaba’yı öldüren M.G. ile yanındaki N.T. ve M.D.’yi kısa sürede gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.D. ve M.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bıçaklı kavga ve yaralının kaçtığı anlar kamerada 

Kağıthane’de meydana gelen bıçaklı kavga anı ve daha sonra kalbinden bıçaklanan şahsın, kavga ettiği şahıslardan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar (0)