İstanbul'da kaza yapan Çinli kadın kayıplara karıştı!

31 yaşındaki Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, İstanbul'da 2 Ekim günü otomobiliyle yaptığı kaza sonrası esrarengiz bir şekilde kayıplara karıştı. 

YAŞAM 19.10.2019, 11:18
İstanbul'da kaza yapan Çinli kadın kayıplara karıştı!

İstanbul'da bir ithalat firmasında çalışan Çin Halk Cumhuriyeti vatandaşı Lisha Yu, 2 Ekim günü kendi kullandığı 34 MM 6988 plakalı, siyah renkli otomobille evinden ayrıldı.

Erkek arkadaşının iddialarına göre, aynı gün saat 23.30 sıralarında kendisini arayarak küçük bir kaza yaptığını, çarptığı aracın sahiplerinin kendisiyle konuşmak istediğini belirtti.

Fakat telefon tam olarak çekmediği için karşı taraftakilerin sesi duyulamadı. Lisha Yu, birkaç dakika sonra erkek arkadaşını yeniden aradı. Erkek arkadaşı ise telefonu duymadığı için açamadı.

Telefonunun kapalı olduğu anlaşıldı

Geri aradığında da Lisha Yu’nun telefonunun kapalı olduğunu fark etti. Bir daha da Lisha Yu’dan haber alınamadı. Erkek arkadaşı, ertesi gün karakola gitti Lisha Yu’nun kaybolduğuna dair ihbarda bulundu.

Polis kayıtlarına göre, Lisha Yu’nun otomobili 4 Ekim günü saat tam 14.05’te Mahmutbey Gişeleri’nden Topkapı yönüne doğru geçiş yapmıştı.

Başkonsolosluk da harekete geçti

Erkek arkadaşı, Lisha Yu’nun kaybolduğunu Çin'de yaşayan ailesine söyledi.

İstanbul’a gelen aile, polise başvurarak kızlarının bulunmasını istedi. Çin Halk Cumhuriyeti’nin İstanbul Başkonsolosluğu da Lisha Yu’nun bulunması için harekete geçti.

Yorumlar (0)