İstanbul'da işkence dehşeti kamerada: Faslı gaspçılar Ürdünlü genci bağlayıp kırbaçladı

İstanbul Beyoğlu’nda, Faslı 2 gaspçı Ürdünlü genci kaçırıp, ayaklarını ve ellerini bağlayarak 15 gün boyunca kırbaçla işkence uyguladı. İşkence anlarını kameraya kaydedip Ürdünlü gencin ailesine gönderen gaspçılar, gencin ailesinden yüklü miktarda fidye istedi. Fidye ödendikten sonra kurtulan gencin, polis ekiplerine şikayeti üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği tarafından yakalanan Faslı gaspçılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 20.09.2021, 11:23 20.09.2021, 11:35
İstanbul'da işkence dehşeti kamerada: Faslı gaspçılar Ürdünlü genci bağlayıp kırbaçladı

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Faslı gaspçılar, Ürdünlü genci kaçırıp 15 gün boyunca işkence uyguladı

Beyoğlu’nda yaşanan olayda, Faslı 2 gaspçı, Ürdünlü Mohammed Suleiman A.'yı kaçırarak bir eve kapattı. Gaspçılar daha sonra gencin ayaklarını ve ellerini bağlayıp telefon ve pasaportuna el koydu. Ardından 15 gün boyunca kırbaçla şiddet uygulayarak işkence yaptı. İşkence yaptıkları gencin ailesine, işkence anlarını gönderen gaspçılar aileden fidye istedi. Bunun üzerine Ürdünlü gencin ailesi, istenen para miktarını gaspçılara gönderdi. Fatih'te bir transfer şirketinden parayı çeken şüpheliler, alıkoydukları Ürdünlü genci serbest bıraktı. Şüphelilerden kurtulan genç, hemen polis merkezine giderek şikayetçi oldu. 

Beyoğlu polisi Faslı işkencecileri yakaladı

Gencin ihbarı sonrası harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, saldırganları yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Ürdünlü gencin işkence edildiğini anlattığı bölgeye giden ekipler, gaspçıların Fas uyruklu İlass E. ve Odeh İbrahim Salem A. olduğunu belirledi. Şüphelileri tespit eden Beyoğlu polisi, 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 

Emniyete götürülen şüpheliler, sevk edildikleri adliyede mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İşkence anları kamerada

Faslı saldırganlar, Ürdünlü gence yaptıkları işkence anını telefonu kamerasına kaydetti. Görüntülerde, gencin ayaklarının ve ellerinin bağlı olduğu ve kırbaçla vurulduğu görülüyor. 

Yorumlar (0)