İstanbul'da eylem yapacaktı! DEAŞ'lı terörist yakalandı!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesindeki bir eve baskın düzenleyen polis ekipleri, terör örgütü DEAŞ üyesi olan Anas Abbud Alşahi Bnaman'ı yakaladı. İstanbul'da sansasyonel bir eylem hazırlığı içinde olduğu öğrenilen terörist, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAŞAM 30.05.2022, 14:09 31.05.2022, 09:49 Hakan Öksüz
İstanbul'da eylem yapacaktı! DEAŞ'lı terörist yakalandı!

Terör örgütü DEAŞ'ın İstanbul'daki planı, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu deşifre oldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte sansasyonel bir eylem yapmaya hazırlanan teröristi kıskıvrak yakaladı.

Küçükçekmece'deki bir evde yakalandı

Gelen bilgilere göre yabancı uyruklu Anas Abbud Alşahi Bnaman adlı kişinin, İstanbul'da kanlı bir eylem hazırlığı içinde olduğu tespit edildi.

Teröristin, Küçükçekmece'deki bir evde bulunduğunu belirleyen polis ekipleri harekete geçti. Bnaman'ı yakalayan ekipler, kanlı bir eylemi engellemiş oldu.

Adreste bulunan dijital materyaller inceleniyor!

TEM Şubede 24 Mayıs günü ifadesi alınan DEAŞ üyesi terörist, sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis ekipleri, teröristin adresine yapılan baskında ele geçirilen dijital materyalleri incelemeye aldı.

Patlayıcı maddelerin nereden temin edildiğini öğrenmeye çalışan ekipler, eylem emrini veren kişilerin peşine düştü.

Yorumlar (0)