İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintileri

İstanbul'un ilçelerinde yapılan planlı elektrik kesintileriyle ilgili araştırma yapan vatandaşlar, İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? sorusunun yanıtını arıyor. 5 Eylül Pazartesi İstanbul elektrik kesintileri merak ediliyor. İstanbul'daki arıza işleriyle ilgilenen AYEDAŞ ve BEDAŞ, 6-7 Eylül İstanbul elektrik kesintilerine dair de duyuruda bulundu. İşte detaylar...

YAŞAM 05.09.2022, 16:19 06.09.2022, 10:11 Hakan Öksüz
İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintileri

İstanbul'da yaşanacak elektrik kesintileriyle ilgili bilgi almaya çalışan vatandaşlar, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ) ile İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) tarafından yapılan duyuruları takip ediyor. 5 Eylül Pazartesi günü yapılan kesintilerin ne zaman sona ereceğini merak eden vatandaşlar, bir taraftan da 6 ve 7 Eylül'de gerçekleşmesi beklenen elektrik kesintilerini araştırıyor. 5 Eylül Pazartesi İstanbul elektrik kesintileri ile ilgili bilgilere haberimizde yer verdik.

5 Eylül Pazartesi İstanbul elektrik kesintileri

Peki bugün (5 Eylül Pazartesi) İstanbul'un hangi bölgelerinde elektrik kesintisi yapıldı, elektrikler ne zaman gelecek? Halihazırda birçok ilçedeki bakım programı çalışması sona erdi ve saat 16.00 itibarıyla elektrikler geldi. Esenler'deki Oruçreis Mahallesi'nde, Beyoğlu'daki Hacıahmet Mahallesi'nde ve Beylikdüzü'ndeki Kavaklı Mahallesi'nde elektrikler saat 17.00'de gelecek. Beşiktaş'taki Nisbetiye Mahallesi'nde ise bakım programı çalışması saat 20.00'de sona erecek.

6-7 Eylül İstanbul elektrik kesintileri

BEDAŞ ve AYEDAŞ, 6-7 Eylül İstanbul elektrik kesintileri ile ilgili bilgilendirmeler yapıyor. Avrupa yakasındaki elektrik arıza işleriyle ilgilenen BEDAŞ ile Anadolu yakasındaki elektrik arıza işleriyle ilgilenen AYEDAŞ, planlı kesintilerle ilgili siteleri üzerinden duyurularda bulundu. Salı ve çarşamba günü İstanbul'un ilçelerinde planlanan bakım çalışmalarına dair bilgilere aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşılabilir.

Yorumlar (0)