İstanbul'da dehşet anları kamerada

Kağıthane’de park halindeyken freni boşalan otomobil geri geri metrelerce kayarak otoparka uçtu. Korku dolu anların yaşandığı olay, kameralara yansırken, 3 araç hasar gördü, 2 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 11.04.2022, 14:56 12.04.2022, 09:39
İstanbul'da dehşet anları kamerada

Olay, geçtiğimiz perşembe günü akşam saatlerinde Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, akşamüstü saatlerinde aracını park eden bir şahıs, evine gitti. 2 saate yakın yokuşta park halinde bekleyen aracın aniden freni boşaldı. Geri geri metrelerce kayan otomobil, yol sonunda bulunan korkulukları parçalayarak otoparka uçtu.

Freni boşalan otomobil, garajdakilerin üzerin uçtu

Freni boşalan otomobil, park halindeki araçların üzerine düşerek durabilirken, o sırada araçların yanındaki garaj sahibi Rıza M. ve Meral S. ise hafif bir biçimde yaralandı. İhbar sonrasında yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Garajda bulunan 3 aracın hasar gördüğü dehşet anları, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay sebebiyle garajda kavga yaşanınca çevredekiler, hemen polis ekiplerine haber verdi. İhbar sonrasında kısa süre içinde Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği olay yerine gelerek, görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu ve çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceledi. İncelemelerden sonra Kağıthane Trafik Denetleme Büro Amirliği, kazaya ilişkin incelemeler yaptı ve ardından tutanak tuttu. Araçların üstüne uçan otomobil, vinç aracılığıyla olduğu yerden kaldırıldı. Polis ekipleri, otomobil sahibinin sürücüsünü, ifadesini almak için emniyete götürdü.

Yorumlar (0)