İstanbul'da çatışma! "50 el silah sesi duyduk"

İstanbul'un Maltepe ilçesinde iki grup arasında çıkan kavga, silahlı çatışmaya dönüştü. Çatışma sonucu bir kişi yaralandı. Kaçan şüphelileri yakalamak için polis tarafından çalışma başlatıldı.

YAŞAM 07.10.2019, 09:08
İstanbul'da çatışma! "50 el silah sesi duyduk"

İstanbul'un Maltepe ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'nde yaşanan silahlı çatışmada bir kişi yaralandı.

Olay, saat 11:00 sıralarında Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi Cemalbey Sokak üzerinde yaşandı. İddialara göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada silahlar ateşlendi. 

"15-20 dakika ambulansın gelmesini bekledik"

Çıkan çatışmada bir kişi belinden ve kolundan yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Çok sayıda polis ekipleri de olay yerine sevk edildi. 

Olayın görgü tanığı mahalle sakini, "Yaklaşık 50 el silah sesi duyuldu. Biz geldiğimizde adam yerde yatıyordu. 15-20 dakika ambulansın gelmesini bekledik. Kahveye de ateş etmişler galiba. Kahvedekiler de yere yatmışlardı. Yaralının sırtından ve kolundan vurulmuş olduğunu gördüm. Yaralının sağlık durumu iyiydi." ifadelerini kullandı.

"Burada uyuşturucu olayları var"

Bir diğer mahalle sakini, "Uyuşturucu olayları var burada. Tanımadığımız insanlar, iki tarafı da tanımıyoruz. Silah sesi duyup dışarıya çıktık. Biz bu mahallenin sakinleriyiz. Çocuğum saat ikide işten geliyor. Onun korkusuyla çıktım dışarıya. Her akşam bu olayları yaşıyoruz. En az 2-3 farklı silah sesi duyduk." diye konuştu.

Mahalle esnafı da "Geldiğimde olay bitmişti. Burada çatışma oldu. 1 yaralı var fakat 10-15 el ateş edildi." ifadesini kullandı. Polis, kaçan şahısların peşine düşerken olaya ilişkin soruşturma başlattı.
 

Yorumlar (1)
Maltepeli 5 yıl önce
Oğlu 2de işten gelen vatandaş sana soruyorum! Sen o kahvede oturup kimin uyuşturucu sattığını bilmiyorsan o kahveye daha gitme bence. Ben 6 aydır bu semtte oturuyorum kimin ne halt yediğini biliyorum. Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın moduna girmişsin sen