İstanbul'da bugün bu yollara dikkat

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde İstanbul'da bazı yollar trafik akışına durdurulacak. İşte İstanbul'da kapatılacak yollar ve alternatif rotalar...

YAŞAM 19.05.2023, 08:40 19.05.2023, 17:46
İstanbul'da bugün bu yollara dikkat

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde trafiğe durdurulacak yolları ve alternatif rotaları paylaştı.

Yollar ve güzergahlar belli oldu

Buna göre, Taksim Atatürk Anıtında yapılacak "Çelenk Sunma Töreni" ile Üsküdar - Harem sahilinde düzenlenecek "19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü" ile ilgili şekilde etkinlik günü trafiğe durdurulacak yol, Beyoğlu ilçesi için Tak-ı Zafer Caddesi olarak açıklandı.

İstanbul'un önemli bölgelerinden Beyoğlu ve Üsküdar'da trafik düzenlemeleri yapılacağı duyuruldu. Beyoğlu'nda Sıraselviler Caddesi, İnönü Caddesi, Mete Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı alternatif güzergahlar olarak belirlendi. Bu bölgelerde yapılacak düzenlemelerle trafik akışının daha verimli olması hedefleniyor.

Üsküdar'da ise Paşalimanı Caddesi - Harem İstikameti ile Üsküdar Harem Sahil yolu Harem istikametinin belirli bölgeleri trafiğe kapatılacak. Paşalimanı Caddesi, Selmani Pak Caddesi, Halk Caddesi ve Hakimiyeti Milliye Caddesi, alternatif güzergah olarak sürücülere sunulacak.

Yorumlar (0)