İstanbul'da barışma bahanesiyle kaçırdığı kadını iple boğarak öldürdü!

Çatalca'da meydana gelen olayda daha önce de kadına çok kez şiddet uygulayan ve uzaklaştırma kararı bulunan Fikret Ç.'nin dini nikahlı olduğu öğrenilen kadını boş bir araziye götürüp iple boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

YAŞAM 11.10.2020, 19:32
İstanbul'da barışma bahanesiyle kaçırdığı kadını iple boğarak öldürdü!

Olay İstanbul Çatalca’da Bahşayiş Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre mahallede yaşayan Fikret Ç., adındaki şahıs, dini nikahlı olduğu 28 yaşındaki Gül Gülsüm ile bir zaman önce sık sık tartışmaya başladı.

Barışmak istemeyen kadını iple boğarak öldürdü

Adamın kendisine sıklıkla şiddet uyguladığı öğrenilen genç kadın, Fikret Ç. için uzaklaştırma kararı aldırdı. Eşiyle 7 Ekim gününde mahallede karşılaşan gözü dönmüş adam, barışmak için eşini zorla otomobile bindirip boş bir araziye götürdü.

Buradaki tartışma sonrası Fikret Ç., kadının barışma teklifini kabul etmemesinin ardından yanında getirmiş olduğu kadını boğup öldürdü.

Ardından ise metruk bir binaya götürüp eşinin cesedini buraya attı.

Olayın sonrasında hiçbir şey olmamış gibi evine giden Fikret Ç., evde bir gün geçirip ilaç içip intihara teşebbüs etti.

Katil zanlısı adam yaşananları itiraf etti

Evde bulunanların fark etmesiyle birlikte hastaneye kaldırılan şahıs, tedavisi sonrası yapılan sorguda cinayetin tüm detaylarını anlattı.

Polis ekipleri tarafından verilen ifadeye göre yapılan incelemelerde kadının cesedi bulundu.

Fikret Ç. ise polis merkezinde vermiş olduğu ifadede Gül Gülsüm’ü kıskançlık krizine girdikten sonra öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı çıkarılmış olduğu mahkemede tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0)