İstanbul'da avukatlık bürosundaki uzlaşmada kan aktı: 3 ölü

Uzlaşma için toplanan akrabalar arasında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

YAŞAM 06.04.2021, 19:36 07.04.2021, 13:05
İstanbul'da avukatlık bürosundaki uzlaşmada kan aktı: 3 ölü

İstanbul'a bağlı Kartal ilçesinde bulunan Cevizli Mahallesi'ndeki bir hukuk bürosunda silahlı dehşet meydana geldi.

Yalova'da bir mahallenin muhtarı olduğu öğrenilen Ahmet Salih Belginer, miras davasını görüşmek için dayısının çocuklarıyla avukatlık bürosunda bir araya geldi.

Uzlaşma esnasında taraflar arasında kavga çıkarken, Ahmet Salih Belginer, belindeki silahı çıkararak akrabalarını kurşun yağmuruna tuttu. 

3 kişi feci şekilde can verdi

Kurşunların hedefi olan Ayşe Ece Ay Mutlu (26), Kebire Esra Ay Mutlu (54) ve Haluk Onat (58) olay mahallinde yaşamını yitirdi. Ahmet Nuri Onat (63) ile Arzu Onat (56) ise yaralandı. Büroda bulunan avukat Mehmet Şanverdi ise olay yerinden kaçarak yara almaktan kurtuldu.

Yalova'da yakalandı

Şüpheli şahıs, olay mahallinden kaçarken, ihbar üzerine olay bölgesine güvenlik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralı şahıslar, ambulansla hastaneye nakledilirken, güvenlik güçleri olay mahallinde inceleme gerçekleştirdi. Polis, sokakta bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını tek tek inceledi.

Emniyet güçleri, kaçan şahsın kimliğini kısa bir sürede tespit ederek jandarma güçlerine bilgi verdi. Şüpheli şahıs, kısa bir süre sonra Yalova'da jandarma güçleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 

Polis, zanlıyı jandarma güçlerinden teslim alarak İstanbul’a götürdü.



Yorumlar (0)