İstanbul'da akılalmaz kaza: Kendi kullandığı minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti

İstanbul TEM Otoyolu’nda bir anda fenalaşın bir minibüs sürücüsü, minibüsü yol kenarına çekmeye çalışırken, kapının açılmasıyla aşağı düşen sürücü İshak Toğluk, hareket halinde olan aracın altında kalarak yaşamını yitirdi.

YAŞAM 15.06.2021, 11:26 16.06.2021, 09:40
İstanbul'da akılalmaz kaza: Kendi kullandığı minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti

Gaziosmanpaşa minibüs hattında çalıştığı belirlenen İshak Toğluk, yolcu bulunmayan boş minibüs ile hareket halindeyken bir anda fenalaştı.

Aracın altına sıkıştı

TEM Otoyolu Sultangazi istikameti Gaziosmanpaşa mevkiinde meydana gelen olayda, aniden fenalaşan minibüs sürücüsü İshak Toğluk, aracını yolun kenarına park etmeye çalışırken kapınının açılmasıyla birlikte aniden aşağıya düştü. Seyir halindeki aracın altında kalan sürücü İshak Toğluk’u fark eden sürücüler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

Aracın altında sıkışan Toğluk, çevredekilerin yardımıyla çıkarıldıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan İshak Toğluk, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olduğu belirtilen Toğluk, hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yorumlar (0)