İstanbul'da acı kaza! Minibüsün altına girdi...

İstanbul'da parkeden bir tahta parçasıyla kayarak oyun oynayan 7 yaşındaki Ali Sayit Durdeniz, feci bir kazada hayatını kaybetti.

YAŞAM 01.11.2019, 09:27
İstanbul'da acı kaza! Minibüsün altına girdi...

İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki Necip Fazıl Kısakürek mahallesinde oyun oynayan 7 yaşındaki Ali Sayit Durdeniz, arkadaşlarıyla birlikte parke bir tahtayla yokuş aşağı kayarak oynuyordu. O esnada ana caddede bulunan bir minibüs, çocukların oyun oynadığı sokağa girmek üzere dönüş yaptı.

Tahtayla kayışını durduramayan küçük çocuk, minibüsün arka tekerleğinin altına girdi. Çevrede bulunanlar Durdeniz'e yardım için koştu ve 7 yaşındaki çocuğu Esenyurt Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durdeniz, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Şoför gözaltına alındı

7 yaşındaki çocuğun dayısı Faruk İşgören, "Bu çocuk burada tahtayla kayıyormuş. Araba da yukarıdan geliyormuş. Bu sokağa girerken de çocuk altına girmiş. Cenazesi Adli Tıp'ta buraya getirilecek burada defnedeceğiz. Şoför de gözaltında kaçmamış.  Komşunun arabasına bindirip götürmüşler çocuğu hastaneye" şeklinde konuştu.

Olaya tanıklık eden bir esnaf ise kaza anı hakkında "Çocuklar buradan sürekli kayıyor. Çocukları da sürekli uyarıyordum buradan kaymayın diye ama kayıyorlardı. Parkelerle kayıyorlar. Kayarken arabanın altında kalmış" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)