Kadıköy'de 2 milyon TL'lik halı hırsızlığı kameralara yansıdı

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan bir halıcı mağazasına giren maskeli 5 şahıs, mağazadan değeri 2 milyon TL’yi bulan halıları çalarken bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

YAŞAM 15.04.2021, 09:55 15.04.2021, 17:45
Kadıköy'de 2 milyon TL'lik halı hırsızlığı kameralara yansıdı

İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesinde yer alan bir halı mağazasına, içerisinde maskeli 5 şüphelinin bulunduğu bir araç yanaştı.

2 milyon TL’lik halı çalındı

Aracı halı mağazasına yanaştıran şüpheliler, daha sonra mağazanın kağısının levye ile zorlayarak içeri girmeye çalıştı. Maskeli 5 şüpheli, işyerine girdikten sonra mağazadan çaldıkları ve 2 milyon TL değerinde olduğu belirlenen 80 parça halıyı, araca koyup kayıplara karıştı. 5 hırsızın, halıları çalarak arabaya yükledikleri anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Mağaza sahipleri, sabah saatlerinde işyerine geldiğinde mağazadaki halıların çalındığını fark ederek olayı polis ekiplerine bildirdi.

Mağaza çalışanı Mustafa Arslan, olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Sabah saatlerinde sekize çeyrek kala, dört beş maskeli kişi beyaz bir minibüs ile gelip kapıyı levyeyle açtılar. Mağazanın girişinde sağda bulunan yetmiş seksen parça halıyı arabaya yükleyip kaçmışlar. Bu halıların normalde 1-1 buçuk milyon TL civarında maliyeti var. Çok büyük zararımız var. Son zamanlarda soyulan beşinci halıcı olduk.”

Halıları çalan şüphelilerin o anları, mağazada bulunan güvenlik kameralarına yansırken görüntülerde, zanlıların ticari bir araçla gelerek halıları teker teker çaldıkları görülüyor.

Yorumlar (0)