İstanbul Beykoz’da can pazarı: 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı 

Yeni Riva Yolu’nun Riva istikametinde meydana gelen kazada lastiği patlayan otomobil, karşı yoldan gelen otomobilin üzerine düştü. Takla atarak savrulan otomobil ve ezilen araçtan toplam 3 kişi yaralandı, 3 kişi de vefat etti. 

YAŞAM 16.09.2021, 08:44 18.09.2021, 09:51
İstanbul Beykoz’da can pazarı: 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı 

İstanbul Beykoz’da Yeni Riva Yolu’nun Riva istikametinde seyreden Murat Kılıç’ın kullandığı 34 JJ 69 plakalı otomobilin lastiği patladı. Kontrolü kaybedilen otomobil, Aydemir Cenefe Viyadüğü’nün refüjüne çarparak havalandı. Kontrol sağlayamayan Kılıç, yolun karşı tarafına geçerek buradan gelen Hasan Yıldırım idaresindeki 34 MSD 58 plakalı otomobilin üzerine düştü ve ardından takla atarak savrulmaya devam etti. 



Film gibi kaza da 6 kişi ağır yaralandı 

Üzerine araç düşen Hasan Yıldırım idaresindeki otomobil de kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı ve o şekilde durabildi. Araçlarda sıkışan toplam 6 kişi ağır yaralandı. Olay yerine hızlı şekilde intikal eden itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, ağır yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Yaralılardan Hasan Yıldırım ve Sabiha Yıldırım, araçtan çıkarıldıktan sonra olay yerinde vefat etti. 



Ağır yaralı 4 kişiden bir kadın da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken kadının ve 3 yaralının ismi basınla paylaşılmadı. Hasan Yıldırım ve Sabiha Yıldırım’ın cansız bedenleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yol, kaza sebebiyle uzun süre trafiğe kapatıldı. 



















Yorumlar (0)