Isparta’da feci kaza

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini yitirerek park halinde bulunan traktöre çarptı. Kazada sürücü ağır şekilde yaralandı. Çarpışmanın şiddetiyle adeta hurdaya dönen aracın hız ibresinin 200 kilometrede takılı kaldığı gözlendi.

YAŞAM 04.04.2022, 19:19 05.04.2022, 09:21
Isparta’da feci kaza

Söz konusu kaza, Yalvaç ilçesine bağlı Hüyüklü beldesi dolaylarında yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, Ali Mete Ç. (33), '32 GB 638' plakalı aracında seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini yitirerek yoldan çıktı. İlk önce yol kenarında park halindeki '32 YS 527' plakalı traktöre, ardından '32 HH 146' plakalı bir araba ve bir de akülü motosiklete hızla çarptı. 

Hurdaya döndü

Olayda sürücü Ali Mete Ç., adeta hurdaya dönen araçta ağır şekilde yaralandı. Kazaya şahit olan yurttaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay mahalline çok sayıda itfaiye, güvenlik ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ağır yaralı şahsa olay mahallinde ilk müdahaleyi gerçekleştiren sağlık personelleri, sonrasında ambulansla hastaneye nakletti. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar (0)