Isparta'da şehit babasının feci ölümü

Isparta’ya bağlı Eğirdir ilçesinde yaşanan kazada traktörün altında kalan şehit babası İbrahim Tunçbilek, yaşamını yitirdi.

YAŞAM 30.08.2021, 18:10 31.08.2021, 14:34
Isparta'da şehit babasının feci ölümü

Isparta'ya bağlı Eğirdir ilçesindeki Gökçehöyük köyünde ikamet eden şehit babası İbrahim Tunçbilek, eşi Safiye Tunçbilek ve torunu Ömer Niyazi Yalçın'ı da yanına alıp traktörle bahçelerine çalışmak için gitti. Domates toplayan, bir süre sonra torunu ve eşiyle eve dönen İbrahim Tunçbilek'in kullandığı traktör, geri manevra yaptığı esnada kontrolden çıktı. Yaklaşık 2 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düşerek ters dönen traktörün altında kalan İbrahim ve Safiye Tunçbilek çifti ağır şekilde yaralanırken, torunları ise kazadan yara almadan kurtuldu.

1 ölü, 1 yaralı

İhbar üzerine olay mahalline güvenlik ve sağlık personelleri sevk edildi. Ekipler, gerçekleştirdikleri incelemede talihsiz adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu belirlenen Safiye Tunçbilek ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne nakledilerek tedavi altına alındı. 

9 yıl evvel şehit olmuştu

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde görev yapan Uzman Çavuş Ömer Tunçbilek, 25 Kasım 2012'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanmıştı. Başkent GATA’da tedavi atlına alınan Tunçbilek, 4 Aralık 2012'de şehit olmuştu. 

Yorumlar (0)