Isparta'da kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde vurdu

Isparta’da aralarında tartışma çıkan eşi tarafından silahla vurulan kadın olay anında yaşamını yitirdi. Olayın ardından bölgeden uzaklaşan katil zanlısı kocanın yakalanması adına arama çalışmaları başlatıldı.

YAŞAM 03.10.2022, 10:48
Isparta'da kadın cinayeti: Çocuklarının gözü önünde vurdu

Olay, akşam saatlerinde Isparta'nın Büyükgökçeli köyünde yaşandı. İki çocuk sahibi ve evli olan çift 13 ve 15 yaşında olan çocuklarıyla beraber köyde yer alan ağıla gitti. Kısa bir süre sonrasında çift arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma meydana geldi. 38 yaşındaki Sezer Işık çocuklarının yanında 40 yaşındaki eşi Yadigar Işık tarafından silahla vurdu.

Annelerini yerde gördüler, 112’yi aradılar

Olayın sonrasında Sezer Işık bölgeden hızla uzaklaşırken, annelerinin durumunu gören çocuklar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. İhbarın ardından bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi burada yaparken, jandarma ekipleri ise incelemelere başladı.

Anne hayatını kaybetti, baba aranıyor

Edinilen bilgilere göre, sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalenin sonrasında genç kadın, Isparta Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Fakat Yadigar Işık yapılan bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Diğer bir taraftan jandarma ekipleri katil zanlısı Sezer Işık’ı yakalamak adına arama çalışması başlattı.

Yorumlar (0)