İSKİ’den 24 saatlik su kesintisi uyarısı! Bölgeler açıklandı

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından gerçekleştirilen duyuruyla beraber İstanbul'un toplam 8 ilçesi için su kesintisi sağlanacağı ifade edildi. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İşte su kesintisi listesi...

YAŞAM 29.09.2022, 15:14 29.09.2022, 15:15
İSKİ’den 24 saatlik su kesintisi uyarısı! Bölgeler açıklandı

İSKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, dere baskınlarının önünde geçilebilmesi için yapılan çalışmalarda su kesintisi yapılacak ilçeler olacağı duyuruldu. Avcılar’da bulunan 10 mahalle içerisinde 8’ine 24 saat kadar su verilmeyeceğinin söylendiği bilgilendirmede, kesintinin Haramidere’de yaşanan su baskınlarını durdurabilme amacıyla devam edilen çalışmalar çerçevesinde isale hatlarının yer değiştirilmesinden kaynaklandığı ifade edildi.

“Su baskınlarını durdurmak için çalışmalar yapılıyor”

İSKİ Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen açıklamada, “Haramidere’de meydana gelen su baskınlarını durdurabilmek ve vatandaşların mağduriyet yaşamasını önleme düşüncesiyle düzenlenen dere ıslah çalışmaları çerçevesinde isale hatlarında yer değiştirme çalışması gerçekleştirilecektir. Bu kesintilerden dolayı vatandaşların önlem alması ve su ihtiyaçlarını gidermesi oldukça önemlidir. Kesintiler 24 saati bulabilmektedir.” şeklinde ifade edildi.

Yorumlar (0)