İSKİ kamyonu, seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi 

Beykoz Kuzey Marmara otoyolunda seyir halinde olan bir İSKİ kamyonunun lastiği patladı. Kontrolden çıkan kamyon, yan şeritte ilerleyen otomobilin üzerine devrildi. Otomobil sürücüsü hayatını kaybederken kamyon şoförü de gözaltına alındı. 

YAŞAM 14.10.2021, 15:54 15.10.2021, 15:58
İSKİ kamyonu, seyir halindeki otomobilin üzerine devrildi 

İstanbul Beykoz Kuzey Marmara otoyolunda saat 11.30 sularında Yavuz Sultan Selim Köprüsü istikametinde ilerleyen bir İSKİ kamyonunun lastiği patladı. Beton blok taşıdığı öğrenilen kamyonun şoförü, patlayan lastik sebebiyle kısa sürede direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan kamyon, Osman Baran Öz (21) isimli sürücüsünün hakimiyetindeki otomobilin üzerine devrildi.  



Ezilen otomobildeki sürücü can verdi 

Kamyonun devrilmesi sonrası ezilen otomobili gören vatandaşlar sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, kamyon altında kalan sürücünün cansız bedenini hurdaya dönen araçtan çıkardı. 21 yaşındaki sürücü morga kaldırılırken kamyon şoförü Kutlay T. ise gözaltına alındı. Kaza hakkında soruşturma başlatıldı. 



Vinç ve çekici çağırıldı, yol temizlendi 

Devrilen kamyon, olay yerine çağırılan vinç ile kaldırılırken hurdaya dönen otomobil de çekici yardımıyla çekildi. Kaza sebebiyle yol, bir süreliğine trafiğe kapatıldı.  

Yorumlar (1)
ABBAS.abanos 3 yıl önce
Acemi kamyon şoförü