İşkenceci anne 7 yaşındaki kızını yerden yere vurdu!

7 yaşındaki kızına tekme tokat dalan işkenceci annenin görüntülerini takip eden Brezilya polisleri, acımasız kadının yerini tespit edip, tutukladı.

YAŞAM 30.05.2020, 02:24 30.05.2020, 02:37 Hanife

Geçtiğimiz Nisan ayında Brezilya’da acımasız bir annenin 7 yaşındaki kızını döverek, işkence ettiği görüntüler sosyal medya bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin büyük tepki çekmesinin ardından polis, olayın peşine düştü ve soruşturma başlattı.

Yapılan teknik takip sonu polisler olayın Minas Gerais eyaletine bağlı Montes Claros’ta çekildiğini tespit etti.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, ismi açıklanmayan işkenceci annenin (25) ve olay anını kaydeden babanın tutukladığını duyurdu. 
 

‘Kızımı bu şekilde cezalandırıyorum’!
 

İfadeye alınan işkenceci anne, kızının çantasını karıştırdığını ve bir daha yapmaması için bu şekilde cezalandırdığını söyledi.

İşkenceci annenin ifadelerinin ardından soruşturmayı derinleştiren polisler, annenin daha önce de küçük kızına işkence ettiğini ortaya çıkardı.

7 yaşındaki küçük kız ile görüşme yapan Sosyal hizmetler ve psikolog, kızın annesi tarafından defalarca dövülüp, işkence gördüğünü belirtti. Annesinin ağzından ve burnundan kan gelene kadar dövdüğünü anlatan küçük kız, annesinin kafasını defalarca yumrukladığını da söyledi.

‘Eski eşimi kızımı döverken gördüm’

Olay anını videoyaya çeken baba ise ifadesinde, “İki çocuğumuz daha var. Çocuklara süt götürmek için evine gittim. Eve vardıktan sonra eski eşimi kızımızı döverken gördüm” dedi.
 

Para cezası kesildi

Emniyet Müdürünün yaptığı açıklamada işkenceci anneye para cezası kesildiği ve tutuklu yargılanmak üzere Bocaiuva Hapishanesi’ne gönderildiği; olayı kayıt altına alan babanın ise tutuklanarak, Itacarambi Hapishanesi’ne gönderildiği bilgisini verdi.

Yorumlar (3)
Arzu atsız 4 yıl önce
Zalim kadın cehnnemin dibine git o kız büyüdü mü ağzına eder senin görürsün Allah belanı versin
Arzu atsız 4 yıl önce
Allah belanı versin kahpe karı o çocuğu okadar nasıl doversin ellerin kırılsın ayakların felç olsun dertler yakanı bırakmasın. eğer o çocuğa bi daha dokunup zarar verecek olursan Rabbimin gazabı senle olsun. eğer o çocuğa merhamet edecek ve pişman olduysan ki insaAllah olmuşsundur insaAllah o kuzucugu geri kalan ömründe ana gibi ana olursun
Bilgen 3 yıl önce
Pislik geber