Isınmak için sığındıkları evde yanarak can verdiler

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde ısınmak için sığındıkları binada ateş yakan 2 kişi yanarak can verdi.

YAŞAM 10.12.2021, 12:31 11.12.2021, 13:27
Isınmak için sığındıkları evde yanarak can verdiler

Aydın Kuşadası’nda sokakta yaşadıkları öğrenilen 2 kişi, sığınmak için gece saatlerinde metruk bir binaya girip ateş yaktı.

2 kişi yanarak can verdi

Olay; Türkmen Mahallesi'ndeki metruk bir evde gece yarısı saatlerinde meydana geldi.

Terk edilmiş bir binadan dumanların çıktığını ve kötü bir koku geldiğini gören vatandaşlar, 112 Acil hattına durumu bildirdi.

Kısa süre içinde Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri bölgeye geldi ve dumanlarla beraber çıkan kokunun, bir metruk evden çıktığını fark etti. Hemen alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, evdeki 2 kişinin cansız cesedine ulaştı.

Söz konusu yangının, sokakta yaşadıkları belirlenen Mustafa Ç. (51) ile Fazmiye B.’nin (56) sığındıkları metruk evde yaktıkları kağıt ve tahta parçalarının, eski eşya ve koltukları tutuşturması neticesinde çıktığı tespit edildi.

Uykuda yakalandılar

Mustafa Ç. ile Fazmiye B.’nin, çıkan yangına uyudukları esnada yakalandıkları ve kısa süre içinde bütün evi saran yangından kurtulamadıkları tahmin ediliyor.

Olayın ardından bölgeye giden Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinden sonra Mustafa Ç. ile Fazmiye B.’nin cansız cesetleri, adli tıp kurumuna cenaze aracı ile götürüldü.

Bölgede güvenlik ekiplerinin ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürerken, olaya ilişkin tahkikatın da devam ettiği kaydedildi.

Yorumlar (0)