İş arkadaşının numarasını internet sitelerine verdi: Karısını bıçakladı

İzmir Bornova’da, aralarındaki husumet yüzünden konuşmak için iş arkadaşının yanına gittiğini iddia eden şüpheli şahıs, burada yaşanan tartışma sonucunda arkadaşının karısını bıçakladı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. 

YAŞAM 01.08.2021, 08:57 01.08.2021, 10:28
İş arkadaşının numarasını internet sitelerine verdi: Karısını bıçakladı

Olay, dün akşam 23.00 sıralarında İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi’nde meydana geldi. 

Çalışma arkadaşının eşini bıçakladı

İddiaya göre, 20 yaşındaki Çağrı S. ile çalışma arkadaşı arkadaşı İsmail N. ve onun eşi Neşe N. arasında marketin içerisinde tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmada Çağrı S., yanındaki bıçağı çıkararak Neşe N.’yi bıçakladı. Olayın ardından şüpheli hızla bölgeden kaçarken, Neşe N. kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerinde gelen gelen sağlık ekipleri tarafından Neşe N., Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi edilen yaralı kadının hayati riskinin bulunduğu aktarıldı. 

Şüpheli yakalandı 

Olaydan sonra ihbar üzerine adrese giden polis ekipleri tarafından şüpheli, kısa süre içinde suç aleti ile beraber yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüpheli, ilk ifadesinde, çalışma arkadaşı İsmail N’ye ait telefon numarasını internet sitelerine verdiği için aralarında husumet yaşandığı ve bunu konuşmak için gittiğinde eşi Neşe N’nin kendisine saldırması sebebiyle kadını bıçakladığını söylediği aktarıldı.

Olayla ilişkin soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

Yorumlar (0)