İş adamına suikast için geldi, bulamayınca korumasını katletti!

İstanbul Küçükçekmece'de Irak uyruklu iş adamını öldürmek için bir şirkete gelen şahıs, iş adamının korumasını, patronunun nerede olduğu sorduktan hemen sonra arka arkaya ateş ederek öldürdü. Meydana gelen cinayet anı, güvenlik kamerası objektiflerine saniye saniye kaydolurken, söz konusu iş adamına daha evvel de silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi.

YAŞAM 02.01.2021, 17:40 03.01.2021, 13:35
İş adamına suikast için geldi, bulamayınca korumasını katletti!

Söz konusu olay, geçtiğimiz çarşamba günü saat 17.00 sularında Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşandı. Aktarılan bilgilere göre, ülkemizde yatırımları bulunan Irak uyruklu iş adamı N.H.M., birkaç senedir iş yerlerine ve kendisine ölüm tehditleri alıyordu. 

Olay yaşandığı saatlerde lojistik şirketine gelen bir şahıs, daha evvel iş adamının yanında gördüğü çalışanı Muhammet Şevki Taner'e (50), N.H.M.'nin yerini sordu. Tartışmaya girdikten sonra şüpheli, talihsiz adama arka arkaya 3 el ateş ederek kaçtı. 

Maruz kaldığı mermiler sebebiyle ağır şekilde yaralanan Taner, hastaneye götürüldüğü esnada yaşamını yitirdi. Şüpheli kişi ise yaya olarak olay yerinden uzaklaştı. 

İhbarın ardından olay yerine gelen güvenlik güçleri, konu ile ilgili detaylı çalışma gerçekleştirdi. Taner'in cenazesi ise memleketinde defnedildi.

Olaya ait sesleri duyan bir vatandaş ise olayın yaşandığı gün silah sesleri duyduğunu ve bölgeye çok sayıda kolluk kuvvetinin geldiğini kaydetti. 

Diğer yandan, güvenlik güçlerinin olayla ve failleri ile ilgili faaliyetlerinin sürdüğü öğrenildi.

Cinayet anı anbean kaydedildi

Meydana gelen cinayet anı ise yine aynı mekanın güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Söz konusu görüntülerde, şüpheli kişinin korumalarla tartışmaya girdiği, akabinde korumalara arkalarını döndükten hemen sonra 3 kez ateş edip yaya olarak kaçtığı ve ihbarın ardından olay yerine ambulansın geldiği görülüyor.





Yorumlar (1)
Şahset İrdemez 3 yıl önce
Zalimler için yaşasın cehennem