Irak'ın kuzeyine 'Atak'lı operasyon: 5 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek bölgesinde Atak helikopterler tarafından 5 PKK'lı teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

YAŞAM 24.09.2021, 13:59 24.09.2021, 17:03
Irak'ın kuzeyine 'Atak'lı operasyon: 5 terörist etkisiz

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, gerek yurt içinde gerek sınır ötesinde terörle mücadelesi kararlılıkla sürerken, son olarak Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Şimşek bölgesinde terör örgütü PKK/YPG mensuplarına yönelik bir operasyon düzenlendiğini duyurdu.

5 PKK’lı öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve Irak’ın kuzeyine yönelik düzenlenen operasyonun detaylarını kamuoyuyla paylaştı. 

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek operasyonu bölgesine bir operasyon düzenlendiğini duyurdu. Terör örgütü PKK’nın Irak’ın kuzeyinde bulunan terör inlerini yerle bir etmeye devam edildiğini açıklayan ve Pençe-Şimşek bölgesinde PKK’lı teröristlerin tespit edildiğini bildiren Milli Savunma Bakanlığı, Atak helikopterler tarafından düzenlenen operasyonda PKK/YPG’li 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yorumlar (0)