İple boğup cesedini yola attılar!

İple boğarak öldürdüler, cesedini yol kenarına attılar!

YAŞAM 17.12.2019, 09:38
İple boğup cesedini yola attılar!

Adana'da battaniye sarılarak yol kenarına atılmış bir erkek cesedi bulundu. Ölen kişinin iple boğulduktan sonra yol kenarına atıldığı belirlendi.

Alınan bilgilere göre, olay Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kuyumcular Mahallesinde meydana geldi. Sabah saat 08.00 sıralarında bir vatandaş, narenciye bahçesi yakınında bir adamın battaniyeye sarılı hareketsiz halde yol kenarında yattığı gördü. Vatandaş durumu hemen 155 Polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri kişinin öldüğü tespitini yaptı. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Önce şahsın evsiz biri olduğundan ve soğuktan donmuş olabileceğinden şüphelenildi. Fakat yapılan incelemede şahsın yüzünde yara izleri ve morluk ile boynunda ip izi olduğu görüldü. Boynunu daha yakından inceleyen cinayet masası ekipleri yapılan ilk incelemede şahsın iple boğularak öldüğünü saptadı.

Polisin yaptığı çalışmada kişinin kimliği belirlenemezken, bir evde iple boğularak öldürüldükten sonra battaniyeye sarılıp bir araçla Kuyumcular Mahallesine getirilip yol kenarına atıldığı düşünülüyor.

İlk inceleme yapıldıktan sonra ceset otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı için parmak izi alınarak isminin belirlenmesi sağlanacak.

Yorumlar (0)