İntihar mı cinayet mi? Sunucu Kübra Ece 4’üncü kattan düşerek vefat etti 

Sunduğu televizyon programı ile ismini duyuran Kübra Ece, Avcılar’da oturduğu binanın 4’üncü katındaki dairesinden düşerek hayatını kaybetti. O sırada evde olduğu belirlenen 6 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

YAŞAM 01.02.2022, 10:25 01.02.2022, 10:31
İntihar mı cinayet mi? Sunucu Kübra Ece 4’üncü kattan düşerek vefat etti 

30 Ocak günü 04.45 sularında Avcılar’daki Gümüşpala mahallesi Galip sokakta meydana gelen olayda Kübra Ece, 4’üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Bir televizyon kanalında sunduğu programla ünlenen Ece, henüz bilinmeyen bir sebeple aşağıya düştü.  

Olayı görenlerin ihbarı üzerine apartmana gelen polis ve sağlık ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alarak Kübra Ece’yi hastaneye kaldırdı. Ancak Ece, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşı hayatını kaybetti. 



Evde bulunanlar gözaltına alındı 

Olay sırasında evde bulunan yabancı uyruklu L.M.R.C. ile Türk uyruklu H.A., M.A.Ş., A.Ç., M.E.Ş. ve M.Ö. gözaltına alındı. Emniyette verilen ilk ifadelere göre Ece ile erkek arkadaşı olan M.E.Ş. arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Erkek arkadaşı, Kübra Ece’nin sinirlendiğini ve 4’üncü kattan aşağıya atladığını söyledi. Ekiplerin soruşturması devam ediyor. 

Yorumlar (0)