İntihar girişimini canlı yayınladılar!

Bolu'da, bir adam, 5 katlı otoparkın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Olayı izleyenlerden bazıları, intihar girişimini sosyal medya hesaplarından canlı yayınladı.

YAŞAM 16.08.2019, 23:15
İntihar girişimini canlı yayınladılar!

İntihar girişimi saat 18.30 sıralarında Demokrasi Meydanında yaşandı. İddiaya göre Engin Ö. isimli kişi, bir süredir 20 yaşındaki yeğeni R.E. ile birlikte yaşıyordu. Yeğeninin, kendi arkadaşı olan İbrahim C. ile sevgili olup evden ayrılması, Engin Ö'yü kızdırdı. Engin Ö. 5 katlı otoparkın yaklaşık 25 metre yükseklikteki çatısına çıktı. Engin Ö.yü görenler durumu polise bildirdi. Polis ekipleri ve 112 Acil servis ekipleri ile birlikte olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otoparkın altına hava yastığı açtı.

Polis ekipleri ise, Engin Ö.’yü ikna edebilmek için otoparkın çatısında saatlerce dil döktü. Polisin tüm çabasına rağmen yeğeni gelmeden inmeyeceğini söyleyen Engin Ö., yaklaşık 3 saat sonra güçlükle ikna edilerek çatıdan indirildi. Engin Ö., ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü.

İzleyenler canlı yayın yaptılar

Diğer taraftan kentin işlek noktalarından biri olan Demokrasi Meydanı’nda yüzlerce kişi saatlerce intihar girişimini izledi. İzleyenlerden birçoğu video ve fotoğraf çekti. Bazıları da sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaparak büyük bir utanca imza attılar. Polis vatandaşları uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı.

Yorumlar (0)