İntihar ettiği düşünülüyordu... 16 yaşındaki kızı öldürmüş!

İzmir'de başından silahla vurulmuş olarak bulunan ve intihar ettiği sanılan iş insanının, 16 yaşındaki kızı tarafından öldürüldüğü ve intihar süsü verildiği tespit edildi.

YAŞAM 01.05.2020, 15:45 01.05.2020, 17:37
İntihar ettiği düşünülüyordu... 16 yaşındaki kızı öldürmüş!

İzmir'in Buca ilçesinde gayrimenkul işi ve otel işletmeciliği ile uğraşan iş insanı Zafer U. (44), eşi P.U. tarafından ölü halde odasında bulundu. Bunun üzerine hemen polise ihbarda bulundu. 

Polis ekipleri, yaptığı ilk incelemede, kendisine ait silahla ateş edilmiş halde bulunan Zafer U.'nun intihar ettiğini sandı. 

Daha sonra Zafer U.'nun eşi P.U. ile kızları İ.U.(18) ve N.U. (16), ifadelerinin alınması amacıyla polis merkezine götürüldü. İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ailenin şüpheli hareketleri sebebiyle olayın cinayet olma olasılığını değerlendirdi. 

Babasını öldürdüğünü itiraf etti

Zafer U.'nun cenazesi, otopsi yapılacağı için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Araştırmalar devam ederken, İzmir Adli Tıp Kurumu uzmanları, Zafer U.'nun kafatasındaki mermi giriş açısından olayın cinayet olabileceğini tespit etti. İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporun polislere ulaşması sonucu anne ile iki kızı gözaltına alındı. Öğrenci olduğu belirtilen 16 yaşındaki N.U. sorgusunda babasını öldürdüğüne ilişkin itirafta bulundu. 

Silahı eline tutuşturup intihar süsü verdiğini söyledi

Babasının kendisine hakaret ettiğini iddia eden N.U, gece saatlerinde babasının tabancasını aldığını, koltukta uyuduğu esnada babasını başından vurduğunu, ardından silahı eline koyup intihar süsü verdiğini, sabah olunca da her şeyi annesine anlattığını belirtti. 

Kızının tutuklanmasından korktuğu için polise gerçeği söylememiş

Diğer yandan, anne P.U. gece silah sesini işitmediğini, sabah kızı N.U.'nun cinayeti kendisine anlattığını ancak kızının tutuklanmasından korkması nedeniyle polise gerçeği söylemediğini ifade etti. 

Babasını öldürdüğünü kaydeden N.U. nöbetçi sulh ceza hâkimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne P.U. ile ablası İ.U. da "konutu terk etmeme" koşuluyla serbest bırakıldı.

Yorumlar (0)