İntihar edecekti, uyuya kaldı!

Boynuna ip geçirerek fotoğrafını karısına gönderen ve intihar edeceğini söyleyen adam uyuya kalınca polis yakaladı.

YAŞAM 10.01.2021, 10:58 11.01.2021, 09:45
İntihar edecekti, uyuya kaldı!

Bursa’da karısıyla tartışıp evden çıkıp iş yerine giden ve boynuna ip geçirerek, intihar edeceği bilgi notuyla fotoğrafını karısına gönderen adam, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla iş yerine giren polis ekipleri, intihar hazırlığı yapan adamın uyuyakaldığını gördü.

Olay, Bursa'nın merkez ilçesi Osmangazi'ye bağlı Cumhuriyet Caddesi’nde yaşandı. Alınan bilgilere göre S.K. isimli adam ile karısı Y.K, sabahın erken saatlerinde evde münakaşa etti.

Öfkelenerek evden çıkan S.K. simli adam, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan ofisine geldi ve gece saatlerinde boynuna ip geçirip karısı Y.K.’ye fotoğrafını gönderdi. İntihar edeceği notunu da düşen adam ardından kimsenin kendisine ulaşamaması için cep telefonunu kapattı.

Kocası S.K.’ye bir türlü ulaşamayan Y.K, 155 Polis'i arayarak yardım istedi. Kadının verdiği iş yeri adresine giden polis ekipleri, kapının kilitli olduğunu gördü ve açan olmayınca 110 İtfaiye'den yardım istedi. Adrese gelen itfaiye, polisin merdivenle iş yerinin üst bölümündeki açık pencereden içeri girmesine yardımcı oldu.

Polis ekipleri iş yerine girdiklerinde S.K. isimli adamın aşırı alkol sebebiyle uyuya kaldığını gördü. Polis ekipleriyle birlikte iş yerine gelen ve kocası S.K.'yi sızmış hâlde göre Y.K.'nin şaşkın bakışları objektiflere yansıdı.

İntihar oyunu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)