İnternetten 6.300 TL'ye telefon aldı, paketten çıkanla hayatının şokunu yaşadı

İnternetten telefon siparişi veren Yasin Ayar, kendisine ulaşan kargo paketinden bisküvi çıkmasıyla hayatının şokunu yaşadı. Emniyet güçlerine başvuran genç, satıcıdan şikayetçi oldu.

YAŞAM 25.02.2021, 00:31 26.02.2021, 09:14
İnternetten 6.300 TL'ye telefon aldı, paketten çıkanla hayatının şokunu yaşadı

İstanbul Bakırköy’de ikamet eden Yasin Ayar, internet üzerinden satış yapan bir siteden yaklaşık 6 bin 300 TL değerinde cep telefon sipariş etti. Ertesi gün kargo ile siparişi eline ulaşan Ayar, kutuyu açtığında büyük bir sürprizle karşılaştı. Cep telefon diye gönderilen kargo paketinden bisküvi çıktı. Büyük bir şok yaşayan genç adam, ivedilikle kargo görevlisinin arkasından giderek mağduriyetini dile getirdi. Olayın ardından polis merkezine giden Ayar, şirketten şikayetçi oldu.



"O kadar para verdim ama bisküvi çıktı"

Mağdur olduğunu belirten talihsiz genç, “İnternet üzerinden cep telefonu aldım. Karşılığında 6 bin 300 TL ödedim. Paketi açtığımda, içinden bisküvi çıktı. Şok geçirdim. Bu durumla alakalı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Acil bir geri dönüş ve netice bekliyorum. Dün internet üzerinden sipariş gerçekleştirmiştim. Bugün kargo elime ulaştı, açtığımda içinden bisküvi çıktı. Konu ile ilgili kargo firması üzerinden tutanak tutuldu. O kadar para verdim ama karşılığında bisküvi çıktı.” dedi.





Yorumlar (0)