İnternette başlayan tanışma, sahilde yumrukla bitti 

İnternette bir arkadaşlık sitesinde tanışan genç kız ile erkek, buluşmak üzere anlaştılar. Fakat bu anlaşmanın sonu hiç tahmin edilemeyecek şekilde bitti. Yumrukların havada uçuştuğu buluşma, yoldan geçen bir adam tarafından görüntülendi. 

YAŞAM 20.04.2021, 11:55
İnternette başlayan tanışma, sahilde yumrukla bitti 

İnternetteki bir arkadaşlık sitesine üye olan E.G. isimli bir erkek ile bir genç kız, Avcılar sahilinde buluşmak üzere anlaştılar. Genç kız, E.G.’nin buluşma isteğini, sevgilisi M.F.Ö.’ye anlattı. 

Duruma sinirlenen M.F.Ö. de bir arkadaşını alarak, E.G. ile kız arkadaşının buluşacağı mekanına gitti.

Kız arkadaşının telefonundan sanki oymuşçasına mesaj atan M.F.Ö. ve arkadaşı, Avcılar sahilinde buluştukları E.G. ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. E.G. isimli genç, diğer iki gençten aldığı yumruk darbeleri ile kendinden geçti.



Darp anı kameraya alındı

Darp esnasında E.G.’yi yere yatırarak kavganın boyutunu artıran M.F.Ö.’ye, arkadaşından destek geldi. Arkadaşı, olanları video kaydına aldı. Bu anlar ise o anda sahilde bulunan başka bir kişi tarafından kayda alındı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen görevliler, M.F.Ö. isimli genci gözaltına aldı. İfadesi alınan genç, kısa sürede serbest bırakıldı. 

Yorumlar (0)