Instagram'da tüm dünyada 2021 yılında bu gönderilere beğeni yağdı!

Dünyaca ünlü sosyal medya sitesi Instagram tarafından 2021 yılının en fazla beğeni alan gönderileri paylaşıldı. Liste adeta yıldızlar geçidi olurken, 2021 yılının beğeni haritasını da ortaya çıkardı.

YAŞAM 31.12.2021, 14:33 01.01.2022, 15:28
Instagram'da tüm dünyada 2021 yılında bu gönderilere beğeni yağdı!

Instagram günümüzün en popüler birkaç sosyal medya sitesinden biri… Dünya üzerinde yaklaşık olarak bu platformun 1 milyar kullanıcısı bulunuyor. Neredeyse her saniye paylaşım yapılan bu platformda, etkileşimler ışık hızında ilerliyor. 

Instagram 2021 senesi için en çok beğeni alan gönderilerini paylaştı. Bu gönderilerin içinde dünyaca ünlü kişilerin gönderileri bulunuyor ve beğeni sayılarına bakıldığında milyonların üstünde olduğu görülüyor. 
İşte 2021 senesinin Instagram’da beğeni rekoru alan paylaşımları…

1- Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez ve Cristiano Ronaldo’nun, ikiz bebeklerinin olacağının notunu düştüğü paylaşım takipçiler tarafından çok sevildi ve toplamda 32.2 milyon beğeni aldı.

2- Ariana Grande

Dünyaca ünlü şarkıcı Ariana Grande, geçtiğimiz aylarda Dalton Gomez ile evlenmişti. İkilinin düğün paylaşımları çok beğenilen gönderilerin arasında yer aldı. 2. sırada olan paylaşım toplamda 26.7 milyon beğeni aldı.

3- Kylie Jenner

İkinci çocuğuna hamile olduğunu söyleyen Kylie Jenner’ın paylaşımı da çok sevildi ve toplamda 24.5 milyon beğeni aldı. Bununla beraber birçok ünlü tarafından da gönderi yorum yağmuruna tutuldu.

4- Billie Eilish

Dünyaca ünlü şarkıcı Billie Elish’in Instagram üzerinde yaklaşık 100 milyon takipçisi bulunuyor. Instagram’dan saçlarının yeni rengi sarıyı takipçileriyle paylaşan billie Eilisih’in yaptığı bu paylaşım da diğer paylaşımlar gibi ilgi çekti ve 23 milyon beğeniyle 355 binin üzerinde yorum aldı.

5- Lionel Messi

Messi, geçtiğimiz günlerde takımı Barcelona ile yollarını ayırmış ve Paris-Saint-Germain’e transfer olmuştu. PSG formalı gönderiye yaklaşık olarak 22 milyon beğeni geldi.

6- Billie Eilish

Vogue dergisinin kapak fotoğrafında Billie Eilish’in yer alması ve bunu post olarak atması Instagram’ın en çok beğenilen gönderileri arasına onu dahil etti. Eilish’in bu paylaşımı 22 milyon beğeni aldı.

7- Lionel Messi

Lionel Messi’nin Copa America ile paylaştığı gönderiye de 22 milyon beğeni geldi. Bu gönderiyle birlikte dünyaca ünlü futbolcu listede bir kez daha göründü.

8- Lionel Messi

2020’nin en çok beğeni alan postları listesinin 8. sırasında da Messi yer aldı. 294 milyon takipçisi bulunan futbolcunun Barcelona’dan ayrıldığını açıkladığı gönderi toplamda 21.2 milyon beğeni aldı ve en fazla beğenilenler listesine ismini altın harflerle yazdırdı.

9- Mermaid Montana

9. sırada ise sürpriz bir isim yer alıyor. Yaklaşık olarak 920 bin takipçisi bulunan Mermaid Montana’nın küçük bir kızla birlikte çekmiş olduğu videosu çok beğenildi ve toplamda 20.2 milyon beğeni geldi.

10- Tom Holland

Listede son olarak ise ünlü aktör Tom Holland’ın sevgilisi Zendana’ya doğum günü sözleri yer aldı. Diğerleri gibi bu gönderi de toplamda 19.7 milyon beğeniye ulaştı.

HABERNEDİYOR.COM - TAYFUR BAL / ÖZEL HABER

Yorumlar (0)