'İnsanlık ölmemiş' dedirtti: Kaçmadı, veterinere götürdü

Karabük'te yaşayan Mehmet Eren, otomobili ile çarparak yaralanmasına neden olduğu sokak köpeğini alıp veterinere götürdü. Sol ön ayağı kırılan talihsiz köpek, tedavi altına alındı. Köpeğin başından bir saniye dahi ayrılmayan Eren, "Birdenbire yola çıktı. Hemen frene bastım fakat istemeyerek de olsa ne yazık ki hayvana çarpmış oldum. Çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Hep birlikte veterinere getirdik. İnşallah herhangi bir sorunu yoktur." dedi

YAŞAM 12.01.2021, 22:09 13.01.2021, 13:23
'İnsanlık ölmemiş' dedirtti: Kaçmadı, veterinere götürdü

Karabük'te yaşayan Mehmet Eren, otomobili ile çarparak yaralanmasına neden olduğu sokak köpeğini alıp veterinere götürdü ve tedavi ettirdi.

'İnsanlık ölmemiş' dedirten olay, Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı üzerinde yaşandı. Karabük Üniversitesi'nde (KBÜ) memur olarak görev alan Mehmet Eren, birdenbire yola çıkan sokak köpeğine çarptı. Eren ve o esnada yoldan geçen diğer sürücüler, arabanın altında kalarak yaralanan hayvanın yardımına koştu.



Sol ön ayağında kırık

Acı içinde kalan köpek, örtü ile sarılarak araca taşındı. Eren, kendisine yardımda bulunan 2 duyarlı vatandaşın aracıyla, yaralı hayvanı veteriner kliğine taşıdı. İki vatandaş da Eren'in aracına binerek destekte bulundu. Sol ön ayağında kırık olduğu belirlenen hayvan, tedaviye alındı.

Köpeğin başından bir an olsun ayrılmayan Eren, "Birdenbire yola çıktı. Hemen frene bastım fakat istemeyerek de olsa ne yazık ki hayvana çarpmış oldum. Çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu, hepsine teşekkür ediyorum. Hep birlikte veterinere getirdik. İnşallah herhangi bir sorunu yoktur." ifadelerini kullandı.







Yorumlar (0)