İngiliz İstihbarat Örgütü Başkanı Moore’un duygusal Türkiye paylaşımı 

İngiliz İstihbarat Örgütü MI6’nın Ankara Başkanı ve ülkenin Ankara Büyükelçisi iken koyu Beşiktaş taraftarı olmasıyla gönüllerde taht kuran Richard Moore, 4 sene önce Türkiye’den ayrılışını duygusal bir paylaşımla andı. O paylaşımın altına yapılan yorumlar ise hem güldürdü hem duygulandırdı. 

YAŞAM 19.12.2021, 10:10 19.12.2021, 23:53
İngiliz İstihbarat Örgütü Başkanı Moore’un duygusal Türkiye paylaşımı 

Bir dönem İngiltere’nin Ankara Büyükelçiliği görevini yürüten ve İngiliz İstihbarat Örgütü MI6’nın yöneticiliğinde bulunan Richard Moore, 4 sene önce Türkiye’den ayrılırken çekildiği fotoğrafı Twitter hesabından paylaştı. Büyükelçiliğin şoförü, köpeği ve eşi ile fotoğrafını paylaşıp “Türkiye’yi çok özlüyoruz” notunu düşen Moore, belki de hiç beklemediği kadar çok mesajla karşılaştı.  



Beşiktaş’ın hocası hakkında istihbarat soruldu 

Fanatik Beşiktaş taraftarları, Moore’un paylaşımını yorum yağmuruna tuttu hatta bir Beşiktaşlı, takımın yeni hocası hakkında istihbarat bulunup bulunmadığını sordu. Pek çok kişi ise Moore’a, “Başkan geri dön sen yokken Beşiktaş hiç iyi değil.” şeklinde yorumlarda bulundu. Moore’un köpeği Yıldız hakkında da “Nasıl? İyi mi?” şeklinde yorumlar yazıldı. Böylelikle hem Başkan Moore hem de Türk takipçileri, birbirlerini unutmadıklarını ifade etmiş oldu. İşte o paylaşımlardan bazıları:  















Yorumlar (0)