İlişkinize bir de böyle bakın

İlişkinizde yaşadığınız çıkmazların sebebini öğrenmek ister misiniz?

YAŞAM 21.10.2019, 15:00 21.10.2019, 15:00
İlişkinize bir de böyle bakın

Herhangi bir astrologa en çok sorulan sorulardan biri, " Güneş burcum ……  ve onun güneş burcu …. ise bu kişiyle uyumlu muyuz?”. Oldukça sinir bozucu olabilir çünkü uyumluluk analizleri yerleşimlerin, özellikle de güneş yerleşimlerinin ötesine uzanır. Uyumluluğu değerlendirirken  sinastri yöntemini kullanılır. Sinastri, bir kişinin enerjisinin diğerleri ile nasıl tutacağını değerlendirmektedir. Synastri, çatışmaların çıkış noktasını belirlemede ve tam olarak ortaya çıkabilecekleri yerleri tespit etmekte gerçekten çok yararlıdır. Peki sinastri nasıl çalışır? Bir iç çarka ve bir veya daha fazla dış çarka sahiptir. İç ve dış çarklar, ilişkide yer alan tüm taraflara karşılık gelecek şekilde düzenlenmiş ayrı grafiklerdir. Grafiklerin birbirinin üstünde olması, hangi gezegenlerin partnerlerin hangi evlerine düştüğünü ve bu düşen gezegenlerin açılarını görmemizi sağlar.

Basitçe ifade etmek gerekirse, sinastri, kişinin enerjisinin partneriyle nasıl etkileşime girdiğini ve birbirlerini nasıl etkilediğini gösterir. Doğum haritalarını bu şekilde analiz etmek karmaşık bir iştir ve en iyisi profesyonel bir astrologa bırakılmasıdır. Bununla birlikte, sinastri konusu oldukça büyüleyicidir, bu yüzden nasıl işlediğine bir göz atacağız. Sinastrinin bir ilişkinin başarılı olup olmayacağını tahmin edemeyeceğini hatırlamak önemlidir çünkü bu, tamamen ilgili bireylere bağlıdır. Yapabileceği şeyler, uyumluluk alanlarını vurgulamak, çiftlerin ilişkiye olan bakış açılarını ve aynı zamanda hangi alanlarda sorunların tezahür edebileceğini söylemektir. Sorunlu alanların olduğunu keşfetmek kötü bir şey değildir, sadece üstesinden gelinmesi gereken zorluklardır. Birçok çift,  er ya da geç ilişkilerinde sorunlarla karşı karşıya gelecektir ve bir sinastri analizi bunların nerede ve nasıl bulanacağını göstermektedir.

Çoğumuz Güneş işareti uyumluluğu çalışmasına aşina. Bazıları, örneğin, “Bir aslan bir akrep ile anlaşır mı?” diye soruyor. Bu karşılaştırmaların bir değeri olsa da, hepsi çok genel yaklaşımlar. İki kişinin uyumluluğunu değerlendirirken diğer birçok faktörü göz önüne almalıyız. Sinastri ayrıca, her bir grafiğin unsurlarını karşılaştırır ve kombine elemanların pozitif, nötr veya karşıt olduğunu belirtir. Gezegenlerin on eve düştüğü yerde, sinastri analizi üzerinde de büyük bir etkisi vardır. Örneğin, bir partnerin Venüs, diğerinin yedinci evine (evlilik ve önemli ortaklıklar) düşerse, bu ikisinin uzun süreli iyi bir ilişki kurması muhtemeldir. 

Bakılan kişilerin doğru doğum saatlerini bilindiğinden emin olun yoksa  analiz yolu kapanabilir. Burç açıları, doğum zamanına son derece duyarlıdır (dört dakikalık bir fark onları bir derece değiştirir) ve bunlar, doğru sonuçlar almak için hayati önem taşır. Burada dikkatli olun. Sinastrinin bazı şeyleri gösterebileceğini söyleyebiliriz, ancak diğer kişinin doğum saati olmadan kesin bir cevap mümkün değil. Biliyoruz hepsi kulağa çok zor geliyor ama profesyonel astrologlar bunun için varlar. Ya da her zaman olduğu gibi internet yardımınıza koşacaktır.

Yorumlar (0)